søndag 19. april 2009

Stevne Hamborg - gymkhana og sprang

Emily lå og sov inne i leskuret da vi kom i dag. Det virka ikke som om hun var helt klar for stevne så tidlig på mårran, men hun kom seg da opp og ble med på notene.


Fletting av man og hale har heller aldri vært Emily's favoritt tidsfordriv og til slutt gjorde hun det ganske klart at hun var lei. Vi kom oss av gårde til Hamborg.

Det var relativt mange deltakere på stevnet og Mari fikk prøve seg på gymkhana klassen hun også. De hadde laget en lei vri der en av oppgavene var å få hesten til å ta og spise en gulrotbit. Emily skjønte ingenting. Hun hadde jo bitt i munnen og var på jobb, så både jeg og Mari måtte hoppe av og gi henne gulrotbiten fra hånda. Ingen av oss nådde ned fra hesteryggen. Emily var antagelig den største hesten som var med så det var bittelitt urettferdig akkurat det med gulrotbiten. Det er jo utrolig hva man får til når man øver :o)
Jeg og Emily fikk fjerdeplass i gymkhanaen og siden det var så mange startende fikk også jeg og Emily sløyfe og fine gaver. Det var stas!


Etter gymkhana var det tid for sprang og vi skulle starte 50 cm, den aller siste klassen. Her fra oppvarminga som gikk fint. Emily hadde god framdrift og samla seg ok.
Her over krysshinderet første gang. Det gikk fint, men fort! Var ganske vanskelig å planlegge og finne gode rideveier når det går litt for fort på en relativt liten bane. Denne klassen viste seg å være på tid i stedet for feil og stil....


Her ser vi en morsom serie, der jeg kom på siste hinder og satsa litt for tidlig....

Kom litt bakpå i landinga.....







Og det protesterte Emily tydelig på....





Et skikkelig bukk til publikum fikk hun også med... Ser jo helt sprøtt ut!







Men hun kom ned til slutt og vi kom oss rimelig greit over målstreken :o)





Her klapper vi for de andre deltakerne etter at de har fullført...





Og 3. plass ble det på oss etter sprangen. Men siden det her bare var 5 startende var det bare 1. og 2. plass som fikk sløyfe. Vi fikk imidlertid gavepremier og var veldig stolt over 3. beste tid, til tross for bukking og at Emily var den største hesten der. Da er det ikke like enkelt å konkurrere på tid og raske svinger!













Tusen takk til Hege og de andre på Hamborg for et kjempebra stevne for oss som ikke er riktig så proffe enda!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar